Jeannette van Dal:

Nadat ik in 1990 mijn rechtenstudie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb afgerond, ben ik als bedrijfsjurist 12 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven (o.a. Friesland Campina) gevolgd door een jaar kunstacademie in Utrecht (sabbatical) en daarna de advocatuur. In 2007 ben ik mijn eigen kantoor begonnen op de huidige locatie. Vanaf 2011 werk ik samen met (mijn neef) Eric van Dal. Mijn specialismes zijn: familie- en Jeugdrecht (lid vFAS), arbeidsrecht en strafrecht (lid NVSA). Ik ben werkzaam als advocaat en vFAS-mediator.


Rechtshulp is vaak duur, maar veelal noodzakelijk vanwege het inroepen van specialistische kennis. Ondernemers die vaker gebruik maken van onze diensten kunnen aanspraak maken op een gereduceerd uurtarief. Voor particulieren is er de mogelijkheid van "gefinancierde rechtsbijstand"
(zie www.RVR.org). De Raad voor Rechtsbijstand, eveneens gevestigd te Arnhem, verzorgt de afgifte van een 'toevoeging' waarmee u na betaling van een eigen bijdrage gebruik kunt maken van onze diensten. Op vrij eenvoudige wijze kunnen wij inschatten of u hiervoor in aanmerking komt. Bijvoorbeeld in het kennismakingsgesprek dat het eerste halfuur gratis is.

Contact & Alg. VoorwaardenEric van Dal:

In 1995 heb ik mijn rechtenstudie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond, waarna ik een aantal jaren als bedrijfsjurist heb gewerkt bij diverse ondernemingen (o.a. ASR Schadeverzekering N.V.). Na 11 jaar als advocaat in Utrecht werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2011 als advocaat gaan werken bij Van Dal Advocaten te Arnhem, waar ik mij vooral bezig houd met het verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en het contractrecht. Ook arbeids- en strafrecht hebben mijn bijzondere aandacht.